Online YDS kursları adayların YDS hazırlık süresinde karşılaşabileceği tüm zorluklara göre hazırlanmış online eğitimlerdir. Online YDS eğitimleriyle evinizin rahatlığında hem daha az para ve emek harcayarak hazırlanır hem de dersleri dilediğiniz kadar izleyerek sınava hazırlanırsınız.
Online YDS kurslarına zaman ve mekan kısıtlaması olmadan internetin olduğu her yerden YDS’ye hazırlanamaya başlayabilirsiniz. Hiç İngilizce bilmiyor ya da belirli bir seviyede olmanız fark etmeden online YDS kurslarıyla YDS’de başarıyı yakalayabilirsiniz.
Online YDS kursunun adaylara kazandırdığı en önemli şeyler zamandan ve paradan tasarruf ettirmesidir. Bunun yanı sıra dersleri dilediğiniz kadar izleyebilmeniz, takıldığını konularda veya sorularda doğrudan takıldığınız konuya ya da soruya ait konuları tekrar tekrar izleyebilmeniz de Online YDS kurslarının artılarındandır.
En iyi online YDS kursu olan Remzi Hoca online YDS kursları sıfırdan başlayan adaylara ve belirli seviyedeki adaylara seviyelerine uygun hazırlanmış online kurslarla YDS’ye eksiksiz hazırlanma fırsatı sunar.
Ayrıca www.remzihoca.com’un geliştirmiş olduğu Online YDS platformu sayesinde YDS hazırlık süresince ihtiyaç duyabileceğiniz YDS kelimeleri, YDS soru tipleri, YDS deneme sınavları gibi noktalara özel dersler, kaynaklar size sunulurken aynı zamanda bireysel olarak çalışmanız için geliştirilmiş özel uygulamalarla eğitimleriniz eksiksiz hale gelir.
Hem sıfırdan başlayanlar hem de puanını artırmak isteyenler için YDS ve YÖKDİL'e eksiksiz hazırlayan gruplarımız.
Tümünü Gör''DÜNYAYI GÜZELLİK KURTARACAK, BİR İNSANI SEVMEKLE BAŞLAYACAK HER ŞEY'' Her şey sevmekle başlamaz mı? Başardığınız her şey severek yaptıklarınız değil midir? İşte tam olarak bu noktada Remzi hoca farkını gösteriyor. İlk birkaç derste dersi ve kendini sevdiriyor. Yoğun, yorgun ve bazen sıkıcı bir günün ardından kendinizi bir anda bilgisayar başında buluveriyorsunuz ve gerisi kendiliğinden geliyor. Bu sebepten kesinlikle canlı ders almanızı öneririm. Sanırım Remzi hocadan ders alan binlerce insanın ortak düşüncesi; GÖRMEDEN SEVİLEBİLEN TEK HOCA. Doğal tarzıyla harika bir öğretmen bence, Rh+ farkı anlatılamaz yaşamanız lazım. Dilerim herkes en yakın zamanda Remzi hoca ile öğrenmeye başlar... Yüzlerce başarı hikayesinin olduğu sayfaya bende düşüncelerimi yazmak istedim, umarım en yakın zamanda başarı hikayesi de yazabilirim. Emeğinize sağlık Remzi hocam ve ekibi, sonsuz teşekkürler...
evet bende yds de 20 puan düzeylerinde birisiydim. remzi hocadan üç dönem boyunca ders aldım ve sırası ile 61-65-68 ve en sonunda şükürler olsun 80 puan aldım. biraz dikkatli olsam daha erken istediğim puanı alabilirdim. hiç canlı ders alamadım tanışma fırsatımız olmadı burdan remzi hocam size çok teşekkür ediyorum. yolunuz açık olsun hocam.
Remzi Hocamızın geliştirdiği self-study sistemi, gerçekten çağa ne denli ayak uydurulabilineceğini gösteren emsalsiz bir İngilizce kursudur. Tek kelimeyle harika olmuş. Gönül ister ki herkes bu sistemden haberdar olsun ve herkes amacına daha hızlı ve kolay ulaşabilsin. Şahsım ve arkadaşlarım adına minnettarım. Teşekkürler rh+.
Öncelikle Remzi hoca ailesine çok teşekkür ediyorum. Yds sürecinde 50-60 puan bandında gidip geliyordum. Soru çözüm gurubu sayesinde bu puanımı ilk başta 68,75 ondan sonrada 75 puana çıkardım. Remzi hoca sayesinde sorulara nasıl yaklaşmam gerektiğini ve nasıl çözmem gerektiğini öğrendim. Bu zor süreçte destek oldukları için çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.
Bir zamanlar bende bu yorumları okudum. O zamanlar ingilizce hakkında birşey bilmeyen ben, bugün akademik makale okuyor teknik çeviri yapıyorum. Amacım sadece erasmus sınavı kazanmaktı. Amacıma ulaştım mı? Bu ay ingiltere yolcusuyum. Türkiyenin en iyi firmasında iş teklifi aldım. İngilterenin finans merkezinde stajyerlik kabulü aldım. Buna ilaveten hazırlanmışken YDS ve Yökdile gireyim dedim. Son YDS'den 68,75 aldım. Son Yökdil'den 85 aldım. Bu başarı heybeden alınmadı. 4 aylık esnek çalışma ve 2 aylık çok sıkı çalışmanın ürünüdür. 2 aylık periyotta günde 8 saatten az hiç çalışmadım. Remzi hocanın yap dediği şeylerin sadece %70'lik kısmı ile bu başarıyı beraber elde ettik. Kendisini dinleyin, her dediğini yapmaya çalışın, her dediğini yapmanız imkansız zaten. Bu arada bağımlılık yapıyor kendisinin sesi haberiniz olsun. Metaforları unutulmazdır, yüksek zeka gerektirir. Selamlar ve saygılar diliyorum.
Şu anda bu sitede dolaşmanız bile sizin için büyük bir şans bence. 3 aylık çalışma sonucunda YDS 26'dan 73.75'e sonraki Yökdil'de ise 91.25 aldım. RH ve ekibinden Allah razı olsun. Düşünmeden alın derim.
Geçen dönem yds hazırlık grubu öğrencinizim. 14 yıl sonra ingilizce eğitimi aldığım remzi hoca sayesinde yökdilden 76.25 puan aldım. Hocamızon ve rh+ ekibinin emekleri için çok teşekkür ederim
Yökdil ve yds için nasıl çalışacağımı bilmiyorken remzi hocanın yds hazırlık kursuna kaydoldum. Derslerin tamamını dinleyememe rağmen yökdilden 80 puan aldım. Sadece Remzi hocaya söylediklerini bire bir yaparak istediğiniz puanı alabilirsiniz. Yds puanım ise 66.25. Teşekkürler Remzi hocam 1 soru fazla yapmamız için ek dersler koydunuz, fedakarlıklar yaptınız ne kadar teşekkür etsek az.
rh ailesi ile biraz geç tanışmış biri olarak istediğim hedefe yaklaşık 2 ay kadar kısa bir sürede ulaştım. Doktora için önümdeki tek engel remzi hoca ve ekibi sayesinde kalkmış oldu. Benim gibi ingilizcesi hiç olmayan biri bile rh sayesinde istediği puanı çok rahat alabilir. Tek yapmanız gereken remzi hocanın söylediklerini bire bir yapmak derslere düzenli katılmak ve ödevleri yapmak gerisi kendiliğinden geliyor zaten önemli olan pes etmemek. Ben temel akademik çeviri ve ön hazırlık gruplarını aldım ve yds hazırlık kampı hediye verilmişti bu gruplarla 2 ay da istediğim puanı aldım . Remzi hoca ve ekibine çooook teşekkür ediyorum...
İngilizce benim için en büyük engeldi ve asla aşamayacağımı düşünüyordum. Hiç çalışmadan girdiğim YÖKDİL sınavından 37,5 aldım. Şans eseri bir puandı çünkü 20 alacak bir bilgim dahi yoktu. Attıklarım tutmuştu. Remzi Hocadan Ön hazırlık grubu + YDS hazırlık + Soru Çözüm Grubu aldım. Remzi hocanın verdiği ödevler dışında ekstra asla çalışmadım. Hatta ödevlerin hepsini yaptığımda söylenemez :) 4 aylık çalışma sonucunda ise 75 puan aldım. Sınavda biraz daha dikkatli olsaydım, 85 den aşağı almazdım. Şimdi 90+ hedefliyorum, ve ileri akademik çeviri grubunuzu alacağım. Ben ki, 55 alsam yeter diyordum :) Hem Remzi Hocaya hemde ekibine çok teşekkür ederim. İleri Çeviri grubunda görüşmek üzere :)
yds de daha önce 16 almıştım.şu ana kadar oturup ingilizce çalışmışlığım da yoktur. okulda kopyayla sınavları geçerdim :)) yds den geçemeyince zorunluluktan dolayı girdiğim 15 günlük çalışmayla ielts den 4,5 almıştım. sadece 3 ay, iş yoğunluğundan ötürü düzensiz ve sadece remzi hoca kaynaklarına çalışmama rağmen yds den 62,5, alanım dışı olan sosyal yökdil den de 76,5 aldım. yds ye son 15 gün kala hiç çalışmadım oysa !! beni bile hayrete düşüren kendimden hiç beklemediğim bu performans için remzi hoca ve ekibine çok teşekkürler not: önceden hayalini bile kuramadığım yds den 70 almak hedefim oldu sayenizde. çalışmaya devam :)
MERHABA ARKADAŞLAR, EN BÜYÜK HAYALİM İNGİLİZCEYİ GEÇİP BURAYA YAZMAKTI,ÇÜNKÜ BİLİYORUM Kİ BURADA YAZILANLAR, BEN VE BENİM GİBİ HERKESE İLHAM OLMAKTA.BEN SADECE DERSLERİ TAKİP EDİP,REMZİ HOCAMIN VERDİĞİ ÖDEVLERİ YAPARAK HEDEFİM OLAN 60 PUANA 5 AY GİBİ BİR SÜREDE KAVUŞTUM.DAHA İYİSİ OLABİLİR MİYDİ EVET OLABİLİRDİ,BU SİZE BAĞLI AMA KORKMAYIN İNANIN ÇALIŞMAK İNSANA İHANET ETMİYOR.ÜSTELİK REMZİ HOCAYLA ÇIKTIĞIM BU SERÜVENDE ÇOK EĞLENEREK ÖĞRENDİM.ONDAN İSTİFADE ETMEK BİR AYRICALIK.SİZLER DEİNŞALLAH DİLEDİĞİNİZ PUANLARI ALIRSINIZ, BİLİYORUM ÇOK UZUN OLDU.DİLERİM SİZLER DE DİLEDİĞİNİZ PUANA ULAŞIRSINIZ, HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN RH+ Lİ OLUN :)
Remzi hocamın dediklerinin yarısını bile yaparak yeterli puanı aldım. Gramer ve çeviri konusundaki kendine has yöntemleri ile etkili bir şekilde öğretiyor ve bazılarımızın çeviri ve gramer konusundaki korkularını kolaylıkla yenmenizi sağlıyor. İçiniz rahat bir şekilde güvenip tercih edebilirsiniz ve Remzi hocanın dediklerini harfiyen uygularsanız sonuçta alacağınız puana siz bile şaşıracaksınız eminim.
Bir gün gerçekten buraya yorum yazacağıma inanmıyordum. Ben de onlar gibi düşük puanlardan gerçekten o kadar iyi puanlar alabilecek miyim diyordum. İngilizcesi aşırı kötü, hatta eksilerde başlayan bir öğrenciyim. YDS'den 17,5 ve YÖKDİL den 33 aldıktan sonra başlamıştım bu yolculuğa. Remzi hocamdan YDS Hazırlık kursu, sonrasında da YÖKDİL Deneme kursu aldım. 10 Mart yökdil sınavından 82 aldım. Hala inanamıyorum. YDS den de iyi bir puan alacağıma inanıyorum. Motivasyonunuz yüksek olsun, olumsuzluğa düştüğünüz zamanlar olursa gelin buradaki yorumları okuyun. Ben öyle yaptım hep motivasyonumu yüksek tutmaya çalıştım. Gerçekten Remzi hoca ne derse yapınca oluyor. Hala buraya yazdığıma inanamıyorum :) Herşey için teşekkürler hocam..
3-4 ay gibi bi süre zarfında her ne kadar daha yüksek puan almayı hedeflediysem de yds de almış olduğum 32 puanı yökdilde 56.25'e yükselterek ilk hedefimi gerçekleştirdim. Remzi Hoca'ya teşekkürler.
Her ne kadar online paketlere üye olmasam da yds ve yökdil için derlemiş olduğunuz ücretsiz kaynaklar için çok teşekkür ederim hedefime ulaşmamda sizin kaynaklarınızın çok katkısı oldu. ilk defa yökdile girdim ve 80 aldım... emeklerinizden dolayı teşekkür ederim...
28 Mart 2019 tarihinde açıklanan Yökdil sınavından 82,50 aldım. Remzi Hocamız Yds-Yökdil alanında 1 numaralı hocadır. Emin olun bizden çok çalışıyor, çabalıyor. Taşın altına elini değil gövdesini koyuyor, sizin yapmanız gereken sadece günde en az 1-1.5 saat çalışıp bol okuma ve kelime tekrarı yapmak. Şimdiki hedefim 90 ları görmek inşallah o da hocamızla birlikte olucak. Her şey için teşekkürler. Gönül rahatlığıyla Remzi Hocayı tercih edebilirsiniz.
YDS Hazırlık Grubu ve Sonbahar Soru Çözüm Grubu aldım remzi hocam ne dediyse yaptım ve yökdil sonbahar puanım 92.5 remzi hocama ve ekibine çok teşekkür ederim....
Remzi Hoca ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yds den 75 puan alarak kurumumda görevde yükselmeye hak kazandım, çalıştığım süre boyunca Remzi Hoca nın "bu bir süreç" sözleri bana rehber oldu, sadece Remzi Hocanın söylediklerini yerine getirerek ve sabrederek herkes istediği puana ulaşabilir, başka hiçbir kaynak veya dışardan desteğe ihtiyaç duymadan, bu sürekli kendini yenileyen sistem sayesinde eksiksiz hazırlanabilirsiniz. Kendinizi Remzi Hoca ya teslim edin ve asla umutsuzluğa kapılmayın, vazgeçmeyin..
slmlr,temmuz-eylül 2018 deneme grubuna katıldım.yds 50 ile geldim 73,75 ile bitirdim.Hocama ve ekibine tsk ediyorum.krıtık konularda hocanın sözünün dışına cıkmayın derım,birde osym nın soru kalıtesını sorgulamayın,basıt dusunun size hangısı mantıklı gelıyorsa isaretleyın,kolayı zora sokmayın benım gıbı.hocamızın vurguladıgı yerlere dıkkat edelım,tecrube:) ıkı ayrı close teste yok artık ıkısıde " for " olmaz demeyın mesela benım gıbı,yok yok 4 tane de zıtlık bağlacı soracak degıller ya,excuse cok basıt ;sigara içenlerin..mazereti diye işaretlemek dururken ,bunların özelliğidire bağlamaya çalısmayalım ltf. bu saatten sonra girsem 20 tane ustuste a işaretlemek zorunda kalsam işaretlerim.siz de oyle yapın,işin cogu dusuncede baslayıp bıtıyor,hocamızın yonlendırmelerınde geri durmayın,sımdıden basarılar dılerım.ıyı calısmalar olsun yakup yılmaz
Online YDS Kursu İle İlgili Yazılar
Tümünü GörYDS, adayların İngilizce gramer bilgisi, kelime bilgisi, okuma ve anlama gibi becerilerini test etmektedir. YDS’ye hazırlanırken sınavda çıkacak soru tiplerini çalışmak adayın başarısını artıracaktır.
YDS, ÖSYM tarafından yabancı dil tazminatı almak isteyen kamu personellerinin ve kamu kuruluşlarına yerleşmek isteyen kişilerin yabancı dil bilgisi seviyelerini belirlemek için uygulanmaktadır.
Yabancı dil yeterliliğini belgelendirmek isteyen adaylar için ÖSYM tarafından düzenlenen YDS’ nin geçerli olduğu yerler değişiklik göstermektedir.
Eğer ilk kez bu düzeyde bir yabancı dil sınavına hazırlanacaksanız ve İngilizce bilginiz yetersizse sıfırdan başlangıç yapmanız doğru olacaktır.
YDS ve YÖKDİL ilk bakışta birbirine benzer sınavlar gibi görünse de sınav içeriği, geçerlilik yerleri, vb. çeşitli konularda farklılıklar göstermektedir.
Online YDS derslerinde adayların ihtiyaç duyabileceği konu anlatımı, soru tipi analizleri, sınav stratejileri, çeviri ve kelime öğrenimi gibi her alanı kapsayan tam bir YDS hazırlığı verilir.