Yükleniyor...
2018 İlkbahar YÖKDİL (4. YÖKDİL) Sınavına Nasıl Hazırlanmalıyım?

2018 İlkbahar Yökdil (4. Yökdil) Sınavına Nasıl Hazırlanmalıyım?

Adayların, İngilizce dil yeterliliklerini belgeleyebilmeleri adına Yükseköğretim Kurulu (YÖK) koordinasyonunda düzenlenen YÖKDİL Sınavı, şu ana kadar üç defa yapıldı. Her geçen gün başvuran aday sayısının artması ve sınav sistemin daha da oturaklı hale gelmesi adayların 2018 İlkbahar YÖKDİL'e hazırlanırken planlı, özverili ve bilinçli bir çalışma sürecine ihtiyaç duyacaklarını gösteriyor. Bizde bu yazımızda 2018 İlkbahar YÖKDİL'e girecek adaylar için etkili hazırlanma sürecine dair bilgiler vereceğiz.

Bildiğiniz üzere kısa bir sürede yabancı dil öğrenmek zordur. Çünkü, yabancı dil öğrenmek bir zaman ve birikim işidir. Bunun yanında, 2018 İlkbahar YÖKDİL gibi İngilizce dil sınavlarından yüksek puanlar alabilmekte kolay değildir. Sınavlarda hedeflediğiniz puanlara ulaşmak için aylar öncesinden düzenli bir programa dahil olmalı ve özveri göstererek çalışmanız gerekmektedir. Ayrıca, hedeflerinizi iyi belirlemeli ve motivasyonunuzu daima yüksek tutmalısınız. Bu şekilde, kendinden emin ve etkili bir hazırlanma süreci ile 2018 İlkbahar YÖKDİL'de hedeflediğiniz puanlara ulaşabilirsiniz.

Diğer yandan geçmiş YÖKDİL sınavları hakkında bilginiz olması da 2018 İlkbahar YÖKDİL'de size avantaj sağlayacaktır. Bunun için aşağıda yer alan bağlantılardan Remzi Hoca'nın daha önceki YÖKDİL sınavlarına dair analiz ve yorumlarını inceleyebilirsiniz.


2018 İlkbahar YÖKDİL Sınavına Nasıl Hazırlanmalıyım?

2018 İlkbahar YÖKDİL Deneme Grubu: Alana göre katılacağınız YÖKDİL deneme gruplarımıza katılım sağlayarak 2018 İlkbahar YÖKDİL sınavına etkili bir şekilde hazırlanabilirsiniz. 27 ders olarak toplamda 54 saatten oluşacak olan 2018 İlkbahar YÖKDİL Deneme Grubu, 19 Şubat 2018 tarihinde başlayıp 17 Mart 2018 tarihinde son bulacaktır.


Eğer YÖKDİL'e ilk defa giriyorsanız ve İngilizce bilginiz yetersizse Temel Akademik Çeviri ve 2018 İlkbahar YÖKDİL gruplarına katılım sağlayabilirsiniz. Peki bu gruplar ve içerikleri nelerdir?

-Temel Akademik Çeviri Grubu: Bu grup sıfırdan akademik düzeyde çeviri öğrenmek ve okuma anlama becerilerini geliştirmek isteyenler için oluşturulmuştur. Grup kapsamında cümle düzeyinden başlayarak çeviri yapmanın inceliklerini kavrayıp, kelime ve collacation bilgilerinizi geliştirebilirsiniz. Temel Akademik Çeviri grubu ile 2018 İlkbahar YÖKDİL'de yer alacak okuma anlama sorularını rahat ve hızlı bir şekilde çözerek hedeflediğiniz puanlara bir adım daha yaklaşabilirsiniz.


-2018 İlkbahar YÖKDİL Grubu:
Alana göre katılacağınız YÖKDİL gruplarımızda (2018 İlkbahar YÖKDİL Fen, 2018 İlkbahar YÖKDİL Sağlık, 2018 İlkbahar YÖKDİL Sosyal) temel gramer bilgisinden detaylı soru tipi analizleri ve soruların çözüm yolları gibi 2018 İlkbahar YÖKDİL'e etkin bir şekilde hazırlanmanızı sağlayacak tüm çalışmalar yapılacaktır. Gruplarda alana özgü okuma, çeviri, kelime ve collacation çalışmaları da yapılmaktadır.


Ayrıca, 2018 İlkbahar YÖKDİL gruplarının yanında Ön Hazırlık, Temel Akademik Çeviri ve İleri Akademik Çeviri gruplarından herhangi birine katılarak %5 indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.


Daha önce YÖKDİL’e girip belirli bir puan almışsanız ve puanınızı yükseltmek istiyorsanız yine 2018 İlkbahar YÖKDİL gruplarının yanında İleri Akademik Çeviri Grubuna ve YÖKDİL Deneme Fen, YÖKDİL Deneme Sağlık, YÖKDİL Deneme Sosyal gruplarımıza katılım sağlayabilirsiniz.


-İleri Akademik Çeviri Grubu:
Bu grup çeviri ve okuma konusunda bir temeli olan ve kendini geliştirmek isteyenlere yönelik bir gruptur. İleri düzey metinler üzerinde yoğun çeviri çalışmaları yapılarak adayın akademik bağlamda okuma anlama becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Diğer yandan, 2018 İlkbahar YÖKDİL sınavında hız kazanmanızı sağlayarak hedefinize ulaşmada yardımcı olmaktadır.


Unutmayın! 2'li grup alımlarında %10, 3'lü grup alımlarında %15 ve 4'lü grup alımlarında %20 indirim sepetinize otomatik olarak uygulanmaktadır.


Daha fazla bilgi almak için: www.remzihoca.com

Eksiksiz Online YDS+YÖKDİL Hazırlık

YDS+YÖKDİL Hazırlık Grubuyla Hem YDS'ye Hem de YÖKDİL'e Eksiksiz Hazırlanın.

Eksiksiz Online YDS+YÖKDİL Hazırlık
04/05/2018 0 5974
Benzer Yazılar
Yorumlar
Henüz Yorum Yapılmamış.
Bu gönderiye ilk yorum yapan siz olun.
Talebiniz başarıyla gönderildi!
Biz Sizi Arayalım?

Dersler, uygulamalar ve platform hakkındaki sorularınızın cevaplarını anında alın!