Yükleniyor...
2017 Yılı Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimi Açıklanması

2017 Yılı Sınav Ve Sonuç Açıklama Takvimi Açıklanması

2017 yılında ÖSYM tarafından uygulanacak olan sınavlara ilişkin ‘2017 Yılı Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimi’ yayınlanmıştır.2017 Yılı Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimi

* Güncel gelişmelere göre ÖSYM Sınav Takvimi yenilenerekkamuoyuna duyurulacaktır. İlgililerin zaman içinde takvim bilgilerini kontroletmeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri tavsiye edilir.

**Sınav sonuçlarının belirtilen tarihlerde açıklanması planlanmaktadır ancak,sınava ilişkin bir dava söz konusu olduğu takdirde mahkemece bir kararverildikten sonra sonuçlar açıklanacaktır.

***Elektronik Yabancı Dil Sınavları (e-YDS) ile Elektronik Akademik Personel veLisansüstü Eğitimi Giriş Sınavları (e- ALES), ÖSYM Elektronik SınavMerkezlerinde (e-Sınav Merkezi) yapılacaktır. Sınava başvuru tarihlerinde, ÖSYMe-Sınav Merkezlerinin aday kapasitesi kadar adayın başvurusu alınacaktır.Kapasite dolduğunda başvuru tarihleri tamamlanmadan başvuru sonlandırılacaktır.Kapasite dolmadığı takdirde başvuru tarihlerinin son günü saat 23.59’a kadaradayların başvuruları alınmaya devam edilecektir.

Eksiksiz Online YDS+YÖKDİL Hazırlık

YDS+YÖKDİL Hazırlık Grubuyla Hem YDS'ye Hem de YÖKDİL'e Eksiksiz Hazırlanın.

Eksiksiz Online YDS+YÖKDİL Hazırlık
21/10/2016 0 3059
Benzer Yazılar
Yorumlar
Henüz Yorum Yapılmamış.
Bu gönderiye ilk yorum yapan siz olun.
Talebiniz başarıyla gönderildi!
Biz Sizi Arayalım?

Dersler, uygulamalar ve platform hakkındaki sorularınızın cevaplarını anında alın!